Actuele kittens

Hier vind je informatie over de actuele kittens in de cattery. Onder de naam van elk kitten vind je een categorie, die geeft de beschikbaarheid van het kitten op dit moment aan.

Informatie over hoe ik werk en wat de extra informatie inhoud vind je op de pagina Een kitten voor jou.

Kittens in de Cattery worden pas op een leeftijd van 5 a 6 weken beschikbaar gesteld voor reservering. Dit omdat onder deze leeftijd alleen kleur en geslacht duidelijk zijn. Veel meer is er over zo'n jong kitten nog niet te vertellen. Pas wanneer de kittens gaan lopen rond de leeftijd van 4 weken gaan ze meer van zichzelf laten zien en komt hun eigen identiteit naar boven en worden ze werkelijk beschikbaar gesteld. 

Op het moment dat dit gebeurt, vind de toewijzing plaats aan de hand van de langst wachtende, mits dit een passende plaatsing is. Soms zijn er geen wachtende soms meerdere. Je kan aangeven dat je geïnteresseerd ben in een kitten uit de cattery door je aan te melden als fan. Je registratie datum is dan de aanvang van je wachttijd. 

Je mag altijd op voorhand je voorkeur aangeven en houd ik je op de hoogte, maar de werkelijke toezegging vind pas plaats nadat het kitten werkelijk beschikbaar is gekomen.

Geregistreerde bezoekers kunnen de kittens die binnenkort beschikbaar komen al zien.

Anuttama Cattery
Esja Heubacher
Ratelaar 17
3401LL IJsselstein
 06-13709820   
DESIGN BY WEB-KOMP