Een kitten voor jou

Om in aanmerking te komen voor een kitten uit onze cattery zijn er 2 mogelijkheden. Je kunt af en toe langs komen op onze website om te zien of er kittens beschikbaar gesteld zijn.

Ook kun je jezelf aanmelden als Anuttama Fan.

Anuttama Fans hebben toegang tot het beschermde gedeelte van onze website. In dit gedeelte vind je meer informatie over onze katten en kittens, maar ook de planning en geboorte. Hier wordt informatie gegeven over de nesten en kittens nog voor dat zij beschikbaar zijn voor een werkelijke reservering en wordt je door het Anuttama Journaal op de hoogte gehouden van de gebeurtenissen in de cattery. 

Fans weten als eerste wanneer er kittens geboren zijn en wanneer de kittens beschikbaar komen. En kunnen nog voordat deze werkelijk beschikbaar zijn al hun voorkeur aangeven. De registratieduur wordt gehanteerd bij het toewijzen van de kittens. Wie het langst wacht OF al een kitten heeft uit de cattery krijgt voorrang bij de toewijzing. 

Ergens anders een geweldig kitten gevonden? Geen probleem, je hoeft je niet af te melden als je het leuk vind om de avonturen van de cattery te blijven volgen. 

Je kunt je als Anuttama Fan aanmelden door jezelf te registreren. 

Ik ben geen winkel of bedrijf en wil graag weten waar mijn kittens eventueel heen gaan. Zoals jij graag wil weten waar jou eventuele kitten vandaan komt.

Graag lees ik een korte indruk over jou in het informatieveld van de registratie. "mijn deur staat voor je open, maar vind het prettig als je jezelf even voorstelt voor je binnenloopt."

Nog vragen?

Onderaan elke pagina vind je de contactinformatie.

Anuttama Cattery
Esja Heubacher
Ratelaar 17
3401LL IJsselstein
 06-13709820   
DESIGN BY WEB-KOMP