Hoe werkt het bij mij

Om te beginnen is het belangrijk om de informatie op mijn website te lezen. Elke fokker heeft een eigen manier van werken. Wat bij een andere fokker geld hoeft niet bij mij te gelden. 

Mijn kittens worden standaard verkocht als huisdier er mag dus niet met hen worden gefokt. Wil je dat wel, dan is het zeker belangrijk de informatie op mijn site te lezen en met mij hierover in gesprek te gaan. 

Wanneer je een beschikbaar kitten op de website hebt gevonden of op de hoogte bent gebracht van beschikbare kittens via de nieuwsbrief begin je met mij een berichtje te sturen dat je interesse hebt :) Dat mag via mail, telefoon, whatsapp, facebook. Maar net wat je prettig vind. Vertel ook even wat over jezelf als we eerder nog geen contact hebben gehad. Ik wil graag weten waar mijn kittens terecht gaan komen en ook ik heb net als jij de mogelijkheid om nee te zeggen. 

Heb je nog vragen dan kun je die natuurlijk gelijk stellen. 

Voor de toewijzing van kittens houd ik rekening met mensen die zich hebben aangemeld als Anuttama Fan en de cattery volgen en mogelijk wachten op een voor hun speciaal kitten of mogelijk al een tijdje wachten tot de tijd er perfect voor is om aan een kitten te beginnen.

Vind je het na de beantwoording van je vragen nog steeds een goed idee en is er niemand die al langer op een kitten wacht. Dan maken we een afspraak voor een bezoek. Het kitten wordt dan op de website in optie gezet. Een optie is een korte periode waarin ik een kitten zonder reservering vast houd. Een bezoek dient dan ook op korte termijn (dezelfde week) plaats te vinden. Een lange optie geeft voor mij teveel onzekerheden waardoor dit niet mogelijk is.

Tijdens je bezoek hoef je nog niet te beslissen. Dit omdat je onder invloed van die lieve kleine pootjes en die schattige oogjes, heel moeilijk is een weloverwogen beslissing te nemen. Geloof me ze zijn echt allemaal leuk. Je zal echt niet de eerste zijn die het liefst het hele nest zo in je tas zou stoppen.

Je komt na je bezoek dan in de 'cooldown' zoals ik dat noem. De cooldown is een periode van 2 dagen waarin ik de optie nog even voor je vasthoud en je de indrukken die je hier hebt opgedaan even kunt laten zakken. Na deze twee dagen verneem ik graag van je wat je beslissing is of als ik er zelf geen goed gevoel bij heb laat ik je weten dat ik de plaatsing niet door kan laten gaan.

Als we na deze stappen er allebei nog steeds een goed gevoel hebben gaan we de overeenkomst sluiten. Tegenwoordig met printers en scanners hoef je daar niet voor terug te komen.

Pas als de overeenkomst is gesloten en ter reservering een aanbetaling is gedaan, is het kitten voor jou gereserveerd. Zolang er geen overeenkomst is gesloten of/en een aanbetaling is gedaan ben ik vrij het kitten aan iemand anders toe te wijzen. 

Als het kitten nog een tijdje bij mij moet blijven kunnen we afspreken dat je tussentijds nog bezoek(en) brengt. Hoe vaak hangt af van de grote van het nest en de wensen van andere nieuwe eigenaren. Hoewel iedereen welkom is moet ik mijn tijd wel verdelen over de nieuwe eigenaren, werk, gezin en de verzorging van alle dieren. En natuurlijk ook de foto's en de blogjes op de website. 

Anuttama Cattery
Esja Heubacher
Ratelaar 17
3401LL IJsselstein
 06-13709820   
DESIGN BY WEB-KOMP